Weekend-begeleiding in de praktijk

 

Onze  locatie

Wunjo Weekend-begeleiding beschikt nu over een prachtige locatie!

Tussen Assen en Rolde, in Deurze!  meer...

Onze locatie in Deurze

Een royale woonboerderij in de natuur, met dieren, moestuin, bomen, water en heel veel speelruimte! (dieren nog in realisatie)

Uitgangspunten:

Gewijzigd per 30-12-2014! - indexering: +1,75% (uitgaande van inflatie- en koopkrachtverliescijfers van het NZA en CPB, sept 2014 )
 
         
      Tarieven voor vergoeding vanuit PGB, AWBZ / WMO:

 

496,-   

per volledig weekend - 48 uur (gebaseerd op 2 K.V. + 6 dagdelen begeleiding, 1 dagdeel wordt niet doorberekend.)

 

 53,50 

per dagdeel, groepstarief (begeleiding groep groter dan 3 pers.)

 

 26,50 

per uur, begeleiding individueel of in kleine groep van max. 3 pers.

 

115,-   

per overnachting (tarief Kort Verblijf )

 
         
      Tarieven voor eigen rekening, buiten het PGB, AWBZ, WMO of andere ons bekende verzekering:

 

44,-   

per uur voor persoonlijke begeleiding; counseling, e-coaching hiervoor is nog geen verzekering mogelijk.

  67,50    per uur voor persoonlijke begeleiding; counseling, e-coaching (intensief), reiki,  energetische healing, niet verzekerd.

Wunjo Weekendbegeleiding

Aanmelding en intake

Het is mogelijk kinderen/ jongeren aan te melden voor weekenden binnen elk tijdsverband; elk weekend, om de week, eens per vier weken etc. Ook kan er gekozen worden voor de ochtend, de middag of voor beiden, één dag of meerdere, met of zonder overnachting, dit alles uiteraard afhankelijk van de plaatsingsruimte en het optimaal gebruik hiervan.

Tijdens het intake gesprek word er zoveel mogelijk aan voorkeuren, gewoontes, geschiedenis e.d. van jouw kind in kaart gebracht, zodat, als het tot een plaatsing komt, het zich zo veilig mogelijk voelt. Ook met de regels/gewoontes van ouders wordt rekening gehouden. Het intake gesprek is er ook omdat we graag met het kind (en ouder) willen kennismaken. Het is belangrijk dat we elkaar kunnen vertrouwen.

Daarna onderzoeken we, rekening houdend met alle gegevens, of we dit kind kunnen plaatsen in een van onze groepen. Hiervan krijgt u dan zo spoedig mogelijk bericht. Tenslotte volgen eventueel verder overleg en een definitieve afspraak. 

Aanmelden per email kan via deze link: Aanmelden

Zie ook onze algemene voorwaarden, tarieven en vrije plaatsen.

WUNJO !

naar boven

Home ] Wunjo Weekendopvang - In het kort ] [ Weekendbegeleiding in de praktijk ] Wunjo in Deurze ] Voor de Kinderen ] Onze Visie ] Contact Wunjo! ] Wunjo Actueel ] Relevante Links ][ Art Wunjo!]