E-Coaching

 

Wilt u begeleiding van Anke via E-Coaching?; stuur haar een mailtje!

Ze is gespecialiseerd in aan autisme gerelateerde vragen en krijgt heel veel positieve feedback.

 

Cursussen:

 

Cursus "Autisme en Communicatie"

In deze cursus voor belanghebbenden en veldwerkers in de zorg combineren we de holistische visie met de reguliere middels oplossingsgericht werken.

3 dagdelen, groepen van 10 - 15 deelnemers, op locatie.

In deze cursus staat de communicatie centraal, er wordt ingegaan op de vorming van het wereldbeeld, kenmerken en vooral de herkenning van "de autist" in ons zelf. De cursus geeft handvaten voor de omgang met autisme in de praktijk.

 

Training "Stress en Balans"

Omgang met werk- en tijdsdruk staat hier centraal. Hoe de balans te ervaren en optimaal met plezier te functioneren, zowel op je werk als ook privé.

1 dagdeel, groepen van 10 - 15 deelnemers,  op locatie.

Deze training geeft inzicht over hoe we stress ervaren, de prestatiecurve, de kracht van focus, waardering en autonomie. Naast onze presentatie is er ook een interactief deel.

De training kan ingezet worden als onderdeel van het beheersen van psychosociale arbeidsbelasting (PSA), zoals genoemd in de Arbowet.

 

Trainingen op maat

In overleg geven we ook trainingen op maat met betrekking tot management en organisatie, personeelsbeleid, vanuit de visie van persoonlijk leiderschap en oplossingsgericht werken.

 

Meer informatie via info@wunjo.nl