gereedschappen voor geestelijke ontwikkeling
tools for spiritual development

 

Heruitgave CD-ROM 'The Art of Creation - De Kunst van Creatie' uit 2003

Voor vergroting: ART_O_CR_CDhoes2.htm (130365 bytes)

Deze interactieve CD-ROM weerspiegelt de re-creatieprocessen en de overgang van de 3D creatieprocessen (dat wat verwacht wordt), naar die van 5D (dat wat zich uit wil drukken), waarbij het openen van het "Hart der Harten", oftewel de IK-BEN-aanwezigheid vanuit het tymus-chakra, ook wel Christusbewustzijn genoemd, het belangrijkste item is. 
De keuzes die zich hier tonen, o.a. de Vrije  Keus, vanuit een nieuwe blanco situatie, het Begin, Genesis, vormen het raamwerk van waar uit de illusie van dualiteit ontstegen kan worden en de vreugde van het zijn zich openbaart. 

Bijkomend is dat hier inzicht gegeven wordt in de opbouw van alle creatieve processen, van groot tot klein, en kan dus ook interessant zijn voor docenten en leerlingen van b.v. de Bovenbouw van Vrije Scholen en van Kunstopleidingen.


Op de CD-ROM wordt, naast het tekstraamwerk, gebruik gemaakt van animaties en geluid zodat onderdelen ook voor ontspanning en afstemming gebruikt kunnen worden. Behalve als zelfstudie is deze CD-ROM ook als presentatie naar cursisten  van een spirituele scholing interessant, het bevat ondermeer een animatie waarin de platonische lichamen afzonderlijk en in de Metatron-kubus getoond worden.

De CD-ROM bevat naast eigen werk ook bijdragen van anderen die deze opzet ondersteunen. 
Voor educatieve doeleinden is deze CD-ROM vrijelijk in zijn geheel te kopiėren, afbeeldingen voor de hoesjes en label zijn ingesloten, een donatie wordt dan uiteraard op prijs gesteld.

Bovengenoemde tweetalige (Eng- NL) CD-ROM (Windows-versie) is te bestellen door een e-mail te sturen met adresgegevens en na bevestiging(!) een bedrag van € 26,- over te maken  o.v.v.  CD-ROM. Na ontvangst van de onkostenvergoeding wordt de CD-ROM verzonden.

Veel plezier, Enjoy!
Peter van der Burg